Onze klanten Mask Group 14 Yellow Rock

Onze klanten

Benieuwd welke webheroes ook méér rendement halen uit hun klantenservice? Lees waarom deze klanten voor ons kozen:

Klantcases

Onze klanten sandwich fashionwit Yellow Rock
Onze klanten 5star Yellow Rock

Trustworthy and dedicated

Bij Sandwich Fashion was de customer support uitbesteed aan een grote internationale partij maar dat was geen succes. Men mistte de persoonlijke aandacht van de agents voor de klantvragen en betrokkenheid vanuit het management. Gelukkig heeft YellowRock het tij kunnen keren: eerst is de achterstand met inzet van extra mankracht weggewerkt. Daarna is een werkbare en doordachte workflow gemaakt. Nu draait de customer support als een zonnetje: klantvragen per mail worden dezelfde dag nog beantwoord, ook in het Engels, Duits en Frans. En elk telefoongesprek (in het NL en Engels) wordt snel en uiterst vriendelijk beantwoord! 

Onze klanten Brandpreventiewinkel Yellow Rock
Onze klanten 5star Yellow Rock

Sleutel tot succes!

Bij Brandpreventiewinkel.nl stond men 3 jaar geleden voor een enorme uitdaging. De groei was onverwacht enorm, er moest snel opgeschaald worden met de klantenservice. Men maakte namelijk tot dat moment gebruik van een telefoondienst die berichten alleen maar per mail stuurde. Tijd dus voor een klantenservice die écht werk verzet: die vragen oplost, die lastige cases signaleert en aanpakt of escaleert, die Freshdesk bijwerkt, die de producten kent, die kundig schakelt met Bol.com en leveranciers voor retouren en garanties. Na een aantrekkelijke offerte en een aantal gesprekken met Josette gaven we het vertrouwen aan YelllowRock. En dat is tot op de dag van vandaag een hele goede keuze gebleken!

Zij gingen je voor

YellowRock rocks!

Betrouwbare samenwerking!

5/5

De Sfeerhaard werkt al jaren plezierig samen met YellowRock! Zij nemen alle telefoontjes aan én beheren onze Messenger en dat loopt op rolletjes. Ze overtuigen twijfelaars, helpen bij vragen en maken onze klanten blij! Op ons verzoek spelen ze bepaalde cases naar onszelf door, zo houden we de kosten in control. YellowRock is een betrouwbaar en hecht team dat onze webshop écht verder helpt!

Onze klanten De Sfeerhaard Logo kopie Yellow Rock

Edward van Grootel
De Sfeerhaard

Klantenservice die oplevert

5/5

Super dat wij ons kunnen bezighouden met onze bedrijfsvoering terwijl de ‘Rockers’ onze klantcontact-channels beheren. Ze snappen hoe het werkt en hoe wij het willen: van het oplossen van problemen, tot het verwerken van retouren en het managen van de reviews! Wij raden het iedere webshop aan!

Onze klanten droomidee Yellow Rock
Luuk Vonk

CMO Droomidee

Sleutel tot succes!

5/5

YellowRock maakt haar beloftes waar: slimme en betrokken uitvoer van onze klantenservice met focus op kwaliteit en kostenbeheer. Het voelt alsof ze ‘van ons’ zijn en denken mee om de support lean & mean te maken. Ze kennen onze producten en weten een antwoord op elke klantvraag. Zij verwerken conversaties direct in onze klantcontact tool dus wij weten altijd precies wat er speelt. Josette en haar team zijn onmisbaar voor ons!

Onze klanten Brandpreventiewinkel Yellow Rock
Jeroen Bonnemaijers

CEO Brandpreventiewinkel.nl

Trustworthy and dedicated

5/5

Since we outsourced our customer support to YellowRock for our international webstore,  services are running very smooth resulting in more positive reviews than ever before! YR works on our mail- and telephonechannels (English & Dutch). Within a few weeks we’ll start with chat. Looking forward to many more years of this awesome cooperation!

Onze klanten sandwich logo black Yellow Rock
Biljana Apostolovska

E-commerce Manager Sandwich Fashion

Perfecte aanvulling op eigen team

5/5

De YellowRockers zijn een onmisbare aanvulling op ons eigen klantenserviceteam. Samen zorgen we ervoor dat elke dag alle klantvragen kundig en tijdig worden beantwoord, of dat nu per mail in onze klantcontact tool Dynamics is, of telefonisch. De collega’s zijn erg betrokken bij onze webshop en denken altijd mee om zaken beter te maken! 

Onze klanten primera Yellow Rock
Leonie Buitenhuis

Coördinator Servicedesk Coöperatie Primera

5/5

Met zomer in aantocht verwachten wij enorm te gaan groeien. Dus voor de hosting van onze klantenservice van onze nieuwe webshop kozen wij voor YellowRock. Het hele team is oprecht betrokken bij onze winkel en dat voelen wij én onze klanten!

Onze klanten Flint and steel logo Yellow Rock
Ellie van Westrienen

Directeur Flint & Steel