Onze klanten Tessa Yellow Rock

Onze klanten

Benieuwd welke webheroes ook méér rendement halen uit hun klantenservice? Lees waarom deze klanten voor ons kozen:

Klantcases

Onze klanten sandwich fashionwit Yellow Rock
Onze klanten 5star Yellow Rock

Trustworthy and dedicated

Bij Sandwich Fashion was de customer support uitbesteed aan een grote internationale partij maar dat was geen succes. Men mistte de persoonlijke aandacht van de agents voor de klantvragen en betrokkenheid vanuit het management. Gelukkig heeft YellowRock het tij kunnen keren: eerst is de achterstand met inzet van extra mankracht weggewerkt. Daarna is een werkbare en doordachte workflow gemaakt. Nu draait de customer support als een zonnetje: klantvragen per mail worden dezelfde dag nog beantwoord, ook in het Engels, Duits en Frans. En elk telefoongesprek (in het NL en Engels) wordt snel en uiterst vriendelijk beantwoord! 

Onze klanten Brandpreventiewinkel Yellow Rock
Onze klanten 5star Yellow Rock

Sleutel tot succes!

Bij Brandpreventiewinkel.nl stond men 3 jaar geleden voor een enorme uitdaging. De groei was onverwacht enorm, er moest snel opgeschaald worden met de klantenservice. Men maakte namelijk tot dat moment gebruik van een telefoondienst die berichten alleen maar per mail stuurde. Tijd dus voor een klantenservice die écht werk verzet: die vragen oplost, die lastige cases signaleert en aanpakt of escaleert, die Freshdesk bijwerkt, die de producten kent, die kundig schakelt met Bol.com en leveranciers voor retouren en garanties. Na een aantrekkelijke offerte en een aantal gesprekken met Josette gaven we het vertrouwen aan YelllowRock. En dat is tot op de dag van vandaag een hele goede keuze gebleken!

Zij gingen je voor

YellowRock rocks!

Sleutel tot succes!

5/5

YellowRock maakt haar beloftes waar: slimme en betrokken uitvoer van onze klantenservice met focus op kwaliteit en kostenbeheer. Het voelt alsof ze ‘van ons’ zijn. Ze weten een antwoord op elke klantvraag. Zij werken direct in onze klantcontact applicatie, wij weten altijd precies wat er speelt. Josette en haar team zijn onmisbaar voor ons!

Onze klanten Brandpreventiewinkel Yellow Rock

Jeroen Bonnemaijers

CEO | Brandpreventiewinkel.nl

Bevlogen en betrouwbaar

5/5

De samenwerking met YellowRock heeft een positief effect op onze klantbeoordelingen. We ervaren de samenwerking als zeer prettig. Er zit een zeer bevlogen en betrouwbaar team, die van negatieve zaken toch vaak weer in iets positief maakt. En dat met soms veel geduld, een glimlach en 100% dedication.  

En daar gaat het ons om bij Bamboo Basics, om klanten met een goed gevoel achter te laten na een e-mail, Whatsapp of een telefoongesprek.

Onze klanten logo bamboo clean Yellow Rock

Martine Baarschers

Bamboo Basics

Perfecte aanvulling op eigen team

5/5

“Het team van YellowRock is een waardig verlengstuk van ons eigen team. Samen zorgen we ervoor dat iedere klant van een passend antwoord wordt voorzien en zorgen we tevreden en blije klanten!”

Onze klanten primera Yellow Rock

Tim Schoonderwoerd

Coöperatie Primera

Een vleugje magie

5/5

YellowRock onderscheidt zich door de persoonlijke, relatie- en oplossingsgerichte benadering. Uiteraard met een vleugje magie van Josette Poels. Voor ons zijn zij al jaren de stabiele en flexibele partner in ”overflow” afhandeling van ons inbound klantcontact.

Onze klanten eneco Yellow Rock

Niels Kroeze

Eneco e-Mobility

Een onmisbaar verlengstuk

5/5

YellowRock is niet slechts een serviceprovider; zij voelen aan als een waardevol verlengstuk van ons bedrijf. Hun responsiviteit, effectiviteit en vriendelijkheid hebben ons geholpen onze dagelijkse operaties te verbeteren. De naadloze overgang van in-house beheer naar jullie professionele dienstverlening, heeft ons een team dat actief meedenkt en bijdraagt aan ons succes opgeleverd. Jullie maken het verschil en we kijken uit naar een blijvende samenwerking

Onze klanten testa logo1 Yellow Rock

Guido Evers

Testa Omega-3