Over ons Josette en Dave transparant 1 e1696508222342 Yellow Rock

Over ons

Josette en haar team van Rockers hebben een grote passie voor excellente customer support. Samen zorgen we ervoor dat grote en kleine webwinkels persoonlijk ontzorgd worden en méér blije klanten krijgen. We stellen ons graag aan je voor.

Over ons IMG 3834 scaled e1699538451142 Yellow Rock

Wat wij doen

Klantenservice zoals wij vinden dat het hoort

Goede support is veel meer dan het beantwoorden van een telefoontje of het typen van een mail. Wij adviseren je graag met welke communicatiekanalen je het meeste effect gaat hebben. Kies uit alles, óf kies alles! Wij bieden ze allemaal.

Uniek is ons Reviewmanagement. Wij volgen jouw reviews op de voet, reageren snel met leuke reacties en nemen contact op met diegene die niet zo positief is. We luisteren, bieden alternatieven, sturen een presentje. Alles om te zorgen dat jouw webwinkel er digitaal optimaal voor staat. Want goede recensies zijn van levensbelang.

Eén van onze Rockers is jouw eigen klantexpert. Hij of zij kent jou en jouw webwinkel, overlegt regelmatig met je, zorgt dat de rest van het team precies weet waar het bij jou over gaat. 

Dankzij onze slimme software en APIkoppelingen halen we data op uit jouw Woo of Magento en zorgen we dat de data daar ook weer wordt bijgewerkt. Wij maken terug-, bijbetalingen en retouren weer simpel. Foutloos én snel. Daar profiteer jij weer van!

Klantenservice = Teamwork. Wij zijn een deel van jouw bedrijf. Althans, zo voelen we ons. Echte ambassadeurs, die elke dag bouwen aan jouw imago. Dat doen we met passie. Onze werkwijze is transparant: elke maand weet je van ons wat jouw frontoffice allemaal heeft bereikt. Want zonder reflectie, geen vooruitgang.

Ons team

Over ons Anne Roos Yellow Rock

Anne Roos
Support hero

Over ons dave Yellow Rock

Dave
Manager Operations

Over ons esmee v3 Yellow Rock

Esmee
Support hero

Over ons Group 23464 Yellow Rock

Esmee
Opleidings coördinator

Over ons Eveline 2 Yellow Rock

Eveline
Support hero

Over ons Isabelle Yellow Rock

Isabelle
Management Assistent

Over ons Josette e1656665666625 Yellow Rock

Josette
Directrice

Over ons Michael Yellow Rock

Maikel
Support hero

Over ons Marloes Yellow Rock

Marloes
Support hero

Over ons Yellow Rock

Max
Marketing hero

Over ons Sabine website Yellow Rock

Sabine
Service coördinator

Over ons Suus Yellow Rock

Suus
Support hero

Over ons Tessa Yellow Rock

Tessa
Support hero

Over ons Tygo 1 Yellow Rock

Tygo
Support hero

Over ons Zakaria Yellow Rock

Zakaria
Support hero

Over ons Riva Yellow Rock

Riva
Vertrouwenspersoon

YellowRock rocks!

Betrouwbare samenwerking!

5/5

De Sfeerhaard werkt al jaren plezierig samen met YellowRock! Vakkundig nemen zij alle telefoontjes aan én beheren onze mail. Ze overtuigen twijfelaars, helpen bij vragen en maken onze klanten blij! Op ons verzoek spelen ze bepaalde cases naar onszelf door, zo houden we de kosten in control. 

Over ons De Sfeerhaard Logo kopie Yellow Rock

Edward van Grootel
Eigenaar | De Sfeerhaard

Sleutel tot succes!

5/5

YellowRock maakt haar beloftes waar: slimme en betrokken uitvoer van onze klantenservice met focus op kwaliteit en kostenbeheer. Het voelt alsof ze ‘van ons’ zijn. Ze weten een antwoord op elke klantvraag. Zij werken direct in onze klantcontact applicatie, wij weten altijd precies wat er speelt. Josette en haar team zijn onmisbaar voor ons!

Over ons Brandpreventiewinkel Yellow Rock

Jeroen Bonnemaijers

CEO | Brandpreventiewinkel.nl

Trustworthy and dedicated

5/5

Since we outsourced our customer support to YellowRock for our international webstore,  services are running very smooth resulting in more positive reviews than ever before! YR works on our mail- and telephonechannels (English & Dutch). Within a few weeks we’ll start with chat. Looking forward to many more years of this awesome cooperation!

Over ons sandwich logo black Yellow Rock

Biljana Apostolovska

E-commerce Manager | Sandwich Fashion

Perfecte aanvulling op eigen team

5/5

De YellowRockers zijn een onmisbare aanvulling op ons eigen klantenserviceteam. Samen zorgen we ervoor dat elke dag alle klantvragen kundig en tijdig worden beantwoord, of dat nu per mail in onze klantcontact tool Dynamics is, of telefonisch. De collega’s zijn erg betrokken bij onze webshop en denken altijd mee om zaken beter te maken! 

Over ons primera Yellow Rock

Leonie Buitenhuis

Data Analist | Coöperatie Primera

Sizzling hot! 🥩

5/5

Met het mooie weer in aantocht verwachten wij enorm te gaan groeien. Dus voor de hosting van onze klantenservice van onze nieuwe BBQ webshop kozen wij voor YellowRock. Het hele team is oprecht betrokken bij onze winkel en dat voelen wij én onze klanten!

Over ons Flint and steel logo Yellow Rock

Ellie van Westrienen

Directeur | Flint & Steel