Over ons Josette en Dave transparant 1 e1696508222342 Yellow Rock

Over ons

Josette en haar team van Rockers hebben een grote passie voor excellente customer support. Samen zorgen we ervoor dat grote en kleine webwinkels persoonlijk ontzorgd worden en méér blije klanten krijgen. We stellen ons graag aan je voor.

Over ons IMG 3834 scaled e1699538451142 Yellow Rock

Wat wij doen

Klantenservice zoals wij vinden dat het hoort

Goede support is veel meer dan het beantwoorden van een telefoontje of het typen van een mail. Wij adviseren je graag met welke communicatiekanalen je het meeste effect gaat hebben. Kies uit alles, óf kies alles! Wij bieden ze allemaal.

Uniek is ons Reviewmanagement. Wij volgen jouw reviews op de voet, reageren snel met leuke reacties en nemen contact op met diegene die niet zo positief is. We luisteren, bieden alternatieven, sturen een presentje. Alles om te zorgen dat jouw webwinkel er digitaal optimaal voor staat. Want goede recensies zijn van levensbelang.

Eén van onze Rockers is jouw eigen klantexpert. Hij of zij kent jou en jouw webwinkel, overlegt regelmatig met je, zorgt dat de rest van het team precies weet waar het bij jou over gaat. 

Dankzij onze slimme software en APIkoppelingen halen we data op uit jouw Woo of Magento en zorgen we dat de data daar ook weer wordt bijgewerkt. Wij maken terug-, bijbetalingen en retouren weer simpel. Foutloos én snel. Daar profiteer jij weer van!

Klantenservice = Teamwork. Wij zijn een deel van jouw bedrijf. Althans, zo voelen we ons. Echte ambassadeurs, die elke dag bouwen aan jouw imago. Dat doen we met passie. Onze werkwijze is transparant: elke maand weet je van ons wat jouw frontoffice allemaal heeft bereikt. Want zonder reflectie, geen vooruitgang.

Ons team

Over ons Anne Roos Yellow Rock

Anne Roos
Support hero

Over ons dave Yellow Rock

Dave
Manager Operations

Over ons esmee v3 Yellow Rock

Esmee
Support hero

Over ons Group 23464 Yellow Rock

Esmee
Teamlead

Carin voor site

Carin
Support hero

Over ons Iris B e1706784708556 Yellow Rock

Iris
Support Hero

Over ons Josette e1656665666625 Yellow Rock

Josette
Directrice

Over ons Maaike e1706784677805 Yellow Rock

Maaike
Support hero

Over ons Marloes Yellow Rock

Marloes
Support hero

Over ons Yellow Rock

Max
Marketing hero

Over ons Romy e1706784723144 Yellow Rock

Romy
Support Hero

Over ons Sabine website Yellow Rock

Sabine
Management Assistent

Over ons Tessa Yellow Rock

Tessa
Support hero

Over ons Tygo 1 Yellow Rock

Tygo
Support hero

Over ons Dokan voor YR site Yellow Rock

Dogukan
Support hero

Over ons Riva Yellow Rock

Riva
Vertrouwenspersoon

YellowRock rocks!

Sleutel tot succes!

5/5

YellowRock maakt haar beloftes waar: slimme en betrokken uitvoer van onze klantenservice met focus op kwaliteit en kostenbeheer. Het voelt alsof ze ‘van ons’ zijn. Ze weten een antwoord op elke klantvraag. Zij werken direct in onze klantcontact applicatie, wij weten altijd precies wat er speelt. Josette en haar team zijn onmisbaar voor ons!

Over ons Brandpreventiewinkel Yellow Rock

Jeroen Bonnemaijers

CEO | Brandpreventiewinkel.nl

Bevlogen en betrouwbaar

5/5

De samenwerking met YellowRock heeft een positief effect op onze klantbeoordelingen. We ervaren de samenwerking als zeer prettig. Er zit een zeer bevlogen en betrouwbaar team, die van negatieve zaken toch vaak weer in iets positief maakt. En dat met soms veel geduld, een glimlach en 100% dedication.  

En daar gaat het ons om bij Bamboo Basics, om klanten met een goed gevoel achter te laten na een e-mail, Whatsapp of een telefoongesprek.

Over ons logo bamboo clean Yellow Rock

Martine Baarschers

Bamboo Basics

Perfecte aanvulling op eigen team

5/5

“Het team van YellowRock is een waardig verlengstuk van ons eigen team. Samen zorgen we ervoor dat iedere klant van een passend antwoord wordt voorzien en zorgen we tevreden en blije klanten!”

Over ons primera Yellow Rock

Tim Schoonderwoerd

Coöperatie Primera

Een vleugje magie

5/5

YellowRock onderscheidt zich door de persoonlijke, relatie- en oplossingsgerichte benadering. Uiteraard met een vleugje magie van Josette Poels. Voor ons zijn zij al jaren de stabiele en flexibele partner in ”overflow” afhandeling van ons inbound klantcontact.

Over ons eneco Yellow Rock

Niels Kroeze

Eneco e-Mobility

Een onmisbaar verlengstuk

5/5

YellowRock is niet slechts een serviceprovider; zij voelen aan als een waardevol verlengstuk van ons bedrijf. Hun responsiviteit, effectiviteit en vriendelijkheid hebben ons geholpen onze dagelijkse operaties te verbeteren. De naadloze overgang van in-house beheer naar jullie professionele dienstverlening, heeft ons een team dat actief meedenkt en bijdraagt aan ons succes opgeleverd. Jullie maken het verschil en we kijken uit naar een blijvende samenwerking

Over ons testa logo1 Yellow Rock

Guido Evers

Testa Omega-3