Over ons over ons header e1647269849992 Yellow Rock

Over ons

Wouter en Josette delen hun passie voor excellente customer support met het team van 18 Rockers. Samen zorgen we ervoor dat grote en kleine webwinkels persoonlijk ontzorgd worden en méér blije klanten krijgen. We stellen ons graag aan je voor.

Over ons vacature kennismaken Yellow Rock

Wat wij doen

Klantenservice zoals wij vinden dat het hoort

Goede support is veel meer dan het beantwoorden van een telefoontje of het typen van een mail. Wij adviseren je graag met welke communicatiekanalen je het meeste effect gaat hebben. Kies uit alles, óf kies alles! Wij bieden ze allemaal.

Uniek is ons Reviewmanagement. Wij volgen jouw reviews op de voet, reageren snel met leuke reacties en nemen contact op met diegene die niet zo positief is. We luisteren, bieden alternatieven, sturen een presentje. Alles om te zorgen dat jouw webwinkel er digitaal optimaal voor staat. Want goede recensies zijn van levensbelang.

Eén van onze Rockers is jouw eigen klantexpert. Hij of zij kent jou en jouw webwinkel, overlegt regelmatig met je, zorgt dat de rest van het team precies weet waar het bij jou over gaat. 

Dankzij onze slimme software en APIkoppelingen halen we data op uit jouw Woo of Magento en zorgen we dat de data daar ook weer wordt bijgewerkt. Wij maken terug-, bijbetalingen en retouren weer simpel. Foutloos én snel. Daar profiteer jij weer van!

Klantenservice = Teamwork. Wij zijn een deel van jouw bedrijf. Althans, zo voelen we ons. Echte ambassadeurs, die elke dag bouwen aan jouw imago. Dat doen we met passie. Onze werkwijze is transparant: elke maand weet je van ons wat jouw frontoffice allemaal heeft bereikt. Want zonder reflectie, geen vooruitgang.

Ons team

Over ons Esmee Yellow Rock

Ismay

Over ons Fleur Yellow Rock

Fleur

Over ons Isabelle Yellow Rock

Isabelle

Over ons juliske Yellow Rock

Juliske

Over ons Michael Yellow Rock

Maikel

Over ons sabine Yellow Rock

Sabine

Over ons Group 23466 Yellow Rock

Louiza

Over ons emma Yellow Rock

Emma

Over ons dave Yellow Rock

Dave

 

Over ons alice Yellow Rock

Alice

Over ons mirjam Yellow Rock

Mirjam

Over ons Suus Yellow Rock
Suus
Over ons Group 23462 Yellow Rock

Kim

 

Over ons tygo Yellow Rock
Tygo
Over ons Group 23464 Yellow Rock
Esmee
Over ons Group 23465 Yellow Rock

Jarima

Over ons Josette e1656665666625 Yellow Rock

Josette

Over ons Riva Yellow Rock

Riva

De trouwste Supporthero die er is. Lief en aaibaar. Wel hongerig altijd.. dat wel.

YellowRock rocks!

Betrouwbare samenwerking!

5/5

De Sfeerhaard werkt al jaren plezierig samen met YellowRock! Zij nemen alle telefoontjes aan én beheren onze Messenger en dat loopt op rolletjes. Ze overtuigen twijfelaars, helpen bij vragen en maken onze klanten blij! Op ons verzoek spelen ze bepaalde cases naar onszelf door, zo houden we de kosten in control. YellowRock is een betrouwbaar en hecht team dat onze webshop écht verder helpt!

Over ons De Sfeerhaard Logo kopie Yellow Rock

Edward van Grootel
De Sfeerhaard

Klantenservice die oplevert

5/5

Super dat wij ons kunnen bezighouden met onze bedrijfsvoering terwijl de ‘Rockers’ onze klantcontact-channels beheren. Ze snappen hoe het werkt en hoe wij het willen: van het oplossen van problemen, tot het verwerken van retouren en het managen van de reviews! Wij raden het iedere webshop aan!

Over ons droomidee Yellow Rock
Luuk Vonk

CMO Droomidee

Sleutel tot succes!

5/5

YellowRock maakt haar beloftes waar: slimme en betrokken uitvoer van onze klantenservice met focus op kwaliteit en kostenbeheer. Het voelt alsof ze ‘van ons’ zijn en denken mee om de support lean & mean te maken. Ze kennen onze producten en weten een antwoord op elke klantvraag. Zij verwerken conversaties direct in onze klantcontact tool dus wij weten altijd precies wat er speelt. Josette en haar team zijn onmisbaar voor ons!

Over ons Brandpreventiewinkel Yellow Rock
Jeroen Bonnemaijers

CEO Brandpreventiewinkel.nl

Trustworthy and dedicated

5/5

Since we outsourced our customer support to YellowRock for our international webstore,  services are running very smooth resulting in more positive reviews than ever before! YR works on our mail- and telephonechannels (English & Dutch). Within a few weeks we’ll start with chat. Looking forward to many more years of this awesome cooperation!

Over ons sandwich logo black Yellow Rock
Biljana Apostolovska

E-commerce Manager Sandwich Fashion

Perfecte aanvulling op eigen team

5/5

De YellowRockers zijn een onmisbare aanvulling op ons eigen klantenserviceteam. Samen zorgen we ervoor dat elke dag alle klantvragen kundig en tijdig worden beantwoord, of dat nu per mail in onze klantcontact tool Dynamics is, of telefonisch. De collega’s zijn erg betrokken bij onze webshop en denken altijd mee om zaken beter te maken! 

Over ons primera Yellow Rock
Leonie Buitenhuis

Coördinator Servicedesk Coöperatie Primera

5/5

Met zomer in aantocht verwachten wij enorm te gaan groeien. Dus voor de hosting van onze klantenservice van onze nieuwe webshop kozen wij voor YellowRock. Het hele team is oprecht betrokken bij onze winkel en dat voelen wij én onze klanten!

Over ons Flint and steel logo Yellow Rock
Ellie van Westrienen

Directeur Flint & Steel