De beurs van 2024 in beeld

Wij kijken terug op twee prachtige dagen! Ben jij ook benieuwd hoe zo’n beurs eruit ziet? Kijk dan onze Aftermovie!

webwinkel vakdagen

Webwinkel Vakdagen 2024

📅 De Webwinkel Vakdagen op 23 en 24 januari 2024 waren fenomenaal! Wat hebben we genoten van deze inspirerende dagen en alle fantastische gesprekken die we mochten voeren op stand 324. Hopelijk heb jij ook de kans gehad om ons te bezoeken en deel te nemen aan de bruisende sfeer.

Maar laten we de energie vasthouden! 🚀 Bij YellowRock begrijpen we de cruciale rol van klantenservice en klantcontact. Onze innovatieve oplossingen tillen jouw klantenservice naar nieuwe hoogten. Laten we niet wachten tot volgend jaar; neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek over hoe we jou kunnen helpen. ☕

Benieuwd of wij er volgend jaar weer zijn? Jazeker! Ook volgend jaar verwelkomen wij je op stand 324! 🌟🚀💼

Webwinkel Vakdagen 2023 WWV24 Infographic WWV2024 Yellow Rock

Leuk je ontmoeten!

Wij staan voor klantenservice zonder kletspraat. Praktisch, duidelijk en super gastvrij. Je kunt bij ons terecht voor Rock Solid Customer Support waar jouw klanten echt blij van worden (en jij trouwens ook)

Wat wil je uitbesteden? Telefoon, mail, chat, Whatsapp, socials en reviewtools: alle kanalen of maar één? Volledig of alleen overflow? Alles kan! 

Weet je waarom wij zo uniek zijn? Ons hele team houdt van jouw webshop. Dus wij denken mee om jouw webshop nóg groter te maken. Wij zijn:

  • Enthousiast: wij stimuleren jouw verkoop. Wij trekken twijfelaars over de streep.
  • Doortastend: waarom vraagt die klant dat? Is een proces niet duidelijk genoeg? Is de FAQ niet compleet?
  • Adviserend: onze output is jouw input. Wij leveren concrete verbetervoorstellen bij je aan.
  • Eerlijk: no time like the present. Onze support is real time in te zien in onze Rocky Portal, maar ook in het hart van jouw eigen systemen. 
  • Schaalbaar: hoe groot je ook bent of wil worden, wij bewegen met je mee. Van startup tot volwassen webwinkel.

Last but not least: we houden van goede koffie. Zullen we een keer een bakkie doen? We ontmoeten je graag!

YellowRock rocks!

Sleutel tot succes!

5/5

YellowRock maakt haar beloftes waar: slimme en betrokken uitvoer van onze klantenservice met focus op kwaliteit en kostenbeheer. Het voelt alsof ze ‘van ons’ zijn. Ze weten een antwoord op elke klantvraag. Zij werken direct in onze klantcontact applicatie, wij weten altijd precies wat er speelt. Josette en haar team zijn onmisbaar voor ons!

Webwinkel Vakdagen 2023 Brandpreventiewinkel Yellow Rock

Jeroen Bonnemaijers

CEO | Brandpreventiewinkel.nl

Bevlogen en betrouwbaar

5/5

De samenwerking met YellowRock heeft een positief effect op onze klantbeoordelingen. We ervaren de samenwerking als zeer prettig. Er zit een zeer bevlogen en betrouwbaar team, die van negatieve zaken toch vaak weer in iets positief maakt. En dat met soms veel geduld, een glimlach en 100% dedication.  

En daar gaat het ons om bij Bamboo Basics, om klanten met een goed gevoel achter te laten na een e-mail, Whatsapp of een telefoongesprek.

Webwinkel Vakdagen 2023 logo bamboo clean Yellow Rock

Martine Baarschers

Bamboo Basics

Perfecte aanvulling op eigen team

5/5

“Het team van YellowRock is een waardig verlengstuk van ons eigen team. Samen zorgen we ervoor dat iedere klant van een passend antwoord wordt voorzien en zorgen we tevreden en blije klanten!”

Webwinkel Vakdagen 2023 primera Yellow Rock

Tim Schoonderwoerd

Coöperatie Primera

Een vleugje magie

5/5

YellowRock onderscheidt zich door de persoonlijke, relatie- en oplossingsgerichte benadering. Uiteraard met een vleugje magie van Josette Poels. Voor ons zijn zij al jaren de stabiele en flexibele partner in ”overflow” afhandeling van ons inbound klantcontact.

Webwinkel Vakdagen 2023 eneco Yellow Rock

Niels Kroeze

Eneco e-Mobility

Een onmisbaar verlengstuk

5/5

YellowRock is niet slechts een serviceprovider; zij voelen aan als een waardevol verlengstuk van ons bedrijf. Hun responsiviteit, effectiviteit en vriendelijkheid hebben ons geholpen onze dagelijkse operaties te verbeteren. De naadloze overgang van in-house beheer naar jullie professionele dienstverlening, heeft ons een team dat actief meedenkt en bijdraagt aan ons succes opgeleverd. Jullie maken het verschil en we kijken uit naar een blijvende samenwerking

Webwinkel Vakdagen 2023 testa logo1 Yellow Rock

Guido Evers

Testa Omega-3