Onze vacatures Bannerfoto vacature Yellow Rock

Onze vacatures

Wil jij werken bij een écht chille werkgever? Waar het team als een hechte familie voelt? Waar ruimte is voor plezier én ambitie en waar je belangrijk werk doet? Check onze vacatures en reageer!

Vacatures

Klantenservice medewerker

Ben jij klantgericht en word je echt blij van klanten helpen?

Klantenservice medewerker bijbaan

Wij hebben leuke vacatures voor bijbaners/studenten

YellowRock rocks!

Betrouwbare samenwerking!

5/5

De Sfeerhaard werkt al jaren plezierig samen met YellowRock! Zij nemen alle telefoontjes aan én beheren onze Messenger en dat loopt op rolletjes. Ze overtuigen twijfelaars, helpen bij vragen en maken onze klanten blij! Op ons verzoek spelen ze bepaalde cases naar onszelf door, zo houden we de kosten in control. YellowRock is een betrouwbaar en hecht team dat onze webshop écht verder helpt!

Onze vacatures De Sfeerhaard Logo kopie Yellow Rock

Edward van Grootel
De Sfeerhaard

Klantenservice die oplevert

5/5

Super dat wij ons kunnen bezighouden met onze bedrijfsvoering terwijl de ‘Rockers’ onze klantcontact-channels beheren. Ze snappen hoe het werkt en hoe wij het willen: van het oplossen van problemen, tot het verwerken van retouren en het managen van de reviews! Wij raden het iedere webshop aan!

Onze vacatures droomidee Yellow Rock
Luuk Vonk

CMO Droomidee

Sleutel tot succes!

5/5

YellowRock maakt haar beloftes waar: slimme en betrokken uitvoer van onze klantenservice met focus op kwaliteit en kostenbeheer. Het voelt alsof ze ‘van ons’ zijn en denken mee om de support lean & mean te maken. Ze kennen onze producten en weten een antwoord op elke klantvraag. Zij verwerken conversaties direct in onze klantcontact tool dus wij weten altijd precies wat er speelt. Josette en haar team zijn onmisbaar voor ons!

Onze vacatures Brandpreventiewinkel Yellow Rock
Jeroen Bonnemaijers

CEO Brandpreventiewinkel.nl

Trustworthy and dedicated

5/5

Since we outsourced our customer support to YellowRock for our international webstore,  services are running very smooth resulting in more positive reviews than ever before! YR works on our mail- and telephonechannels (English & Dutch). Within a few weeks we’ll start with chat. Looking forward to many more years of this awesome cooperation!

Onze vacatures sandwich logo black Yellow Rock
Biljana Apostolovska

E-commerce Manager Sandwich Fashion

Perfecte aanvulling op eigen team

5/5

De YellowRockers zijn een onmisbare aanvulling op ons eigen klantenserviceteam. Samen zorgen we ervoor dat elke dag alle klantvragen kundig en tijdig worden beantwoord, of dat nu per mail in onze klantcontact tool Dynamics is, of telefonisch. De collega’s zijn erg betrokken bij onze webshop en denken altijd mee om zaken beter te maken! 

Onze vacatures primera Yellow Rock
Leonie Buitenhuis

Coördinator Servicedesk Coöperatie Primera

5/5

Met zomer in aantocht verwachten wij enorm te gaan groeien. Dus voor de hosting van onze klantenservice van onze nieuwe webshop kozen wij voor YellowRock. Het hele team is oprecht betrokken bij onze winkel en dat voelen wij én onze klanten!

Onze vacatures Flint and steel logo Yellow Rock
Ellie van Westrienen

Directeur Flint & Steel