vacatures

Onze vacatures

Wil jij werken bij een écht chille werkgever? Waar het team als een hechte familie voelt? Waar ruimte is voor plezier én ambitie en waar je belangrijk werk doet? Check onze vacatures en reageer!

Vacatures

Klantenservice medewerker

Ben jij klantgericht en word je echt blij van klanten helpen?

Klantenservice bijbaan

Wij hebben leuke vacatures voor bijbaners/studenten

Vragen?

Wil je graag meer weten over onze openstaande vacatures? Neem dan contact met ons op!

YellowRock rocks!

Sleutel tot succes!

5/5

YellowRock maakt haar beloftes waar: slimme en betrokken uitvoer van onze klantenservice met focus op kwaliteit en kostenbeheer. Het voelt alsof ze ‘van ons’ zijn. Ze weten een antwoord op elke klantvraag. Zij werken direct in onze klantcontact applicatie, wij weten altijd precies wat er speelt. Josette en haar team zijn onmisbaar voor ons!

Onze vacatures Brandpreventiewinkel Yellow Rock

Jeroen Bonnemaijers

CEO | Brandpreventiewinkel.nl

Bevlogen en betrouwbaar

5/5

De samenwerking met YellowRock heeft een positief effect op onze klantbeoordelingen. We ervaren de samenwerking als zeer prettig. Er zit een zeer bevlogen en betrouwbaar team, die van negatieve zaken toch vaak weer in iets positief maakt. En dat met soms veel geduld, een glimlach en 100% dedication.  

En daar gaat het ons om bij Bamboo Basics, om klanten met een goed gevoel achter te laten na een e-mail, Whatsapp of een telefoongesprek.

Onze vacatures logo bamboo clean Yellow Rock

Martine Baarschers

Bamboo Basics

Perfecte aanvulling op eigen team

5/5

“Het team van YellowRock is een waardig verlengstuk van ons eigen team. Samen zorgen we ervoor dat iedere klant van een passend antwoord wordt voorzien en zorgen we tevreden en blije klanten!”

Onze vacatures primera Yellow Rock

Tim Schoonderwoerd

Coöperatie Primera

Een vleugje magie

5/5

YellowRock onderscheidt zich door de persoonlijke, relatie- en oplossingsgerichte benadering. Uiteraard met een vleugje magie van Josette Poels. Voor ons zijn zij al jaren de stabiele en flexibele partner in ”overflow” afhandeling van ons inbound klantcontact.

Onze vacatures eneco Yellow Rock

Niels Kroeze

Eneco e-Mobility

Een onmisbaar verlengstuk

5/5

YellowRock is niet slechts een serviceprovider; zij voelen aan als een waardevol verlengstuk van ons bedrijf. Hun responsiviteit, effectiviteit en vriendelijkheid hebben ons geholpen onze dagelijkse operaties te verbeteren. De naadloze overgang van in-house beheer naar jullie professionele dienstverlening, heeft ons een team dat actief meedenkt en bijdraagt aan ons succes opgeleverd. Jullie maken het verschil en we kijken uit naar een blijvende samenwerking

Onze vacatures testa logo1 Yellow Rock

Guido Evers

Testa Omega-3